Mud Masters Vriendengroep voor het goede doel

Bezoek onze Facebookpagina en doneer!!!!

ALS is een dodelijke zenuw- spierziekte en komt in Nederland bij ongeveer 1500 personen voor. Jaarlijks overlijden er 500 mensen aan ALS, maar komen er ook 500 nieuwe patiënten bij. Hoop op een toekomst is er voor deze mensen niet.

De gemiddelde levensverwachting bij ALS is 3 tot 5 jaar. Er is maar een manier om ALS de wereld uit te krijgen, wetenschappelijk onderzoek, maar dat kost geld.

Vecht mee tegen deze genadeloze ziekte !

Wij vechten tegen deze genadeloze ziekte door met een vriendengroep mee te doen aan de Mudmasters Obstacle Run in Haarlemmermeer a.s. 6 maart 2016. Met uw behulp van uw gift kunnen we een donatie doen aan Stichting ALS Nederland.

Alle giften zijn natuurlijk van harte welkom, maar wellicht kunnen wij het nog interessanter voor u maken, door ook wat voor u te betekenen:

Als dank voor uw gift zal onze vriendengroep uw bedrijf promoten dit kan door middel van onder andere shirtreclame (maximaal 10 shirtsponsors). Tevens brengen wij voor, tijdens en na het Mudmaster evenement uw bedrijf via diverse social media kanalen (Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube en Instagram) onder de aandacht.

Wij zijn u alvast hartelijk dankbaar voor elk gebaar van sponsoring en zullen ook verslag doen van de overhandiging van het gezamenlijke sponsorbedrag aan Stichting ALS Nederland.

Graag vernemen wij van u of wij op uw steun mogen rekenen.

Share