Mud Masters 2016 | Haarlemmermeer is een feit!

Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol met vrienden waar we járen later nog met een glimlach op terugkijken en over opscheppen op verjaardagen!

We doen mee aan de tiende editie van Mud Masters in Haarlemmermeer. Een sportief hardloopevenement met spectaculaire hindernissen op een mariniersstormbaan van 6 kilometer. Na de finish staat er een ijskoud biertje op ons te wachten op het grootse festivalterrein en proosten we samen met vrienden op onze topprestatie!

Mud Masters is off-road hardlopen met spectaculaire hindernissen! Wat kunnen we verwachten…. een stormbaan ontworpen door mariniers met indianenbruggen over water, obstakels met autobanden en kruipgangen door modder. Rennen over ruiterpaden, klimmen over schuine touwnetten en ons schokkeren in de “Sizzler” hindernis.

Na de run wacht een welverdiende Finish Party met (live) muziek om onze prestatie met alle andere Mud Masters te vieren!

De Mud Masters Obstacle Run is een fysieke en mentale uitdaging. Een echte “mijlpaal” waar je trots op mag zijn. Je hoeft geen Superman of Wonderwoman te zijn om deel te nemen, als je maar de finish wilt halen en doorzet. Leg het parcours af in je eigen tempo.

Share